FbPixel
Ingatlan

Már lehet szavazni Az Év Irodájára

Már lehet szavazni Az Év Irodájára

Idén rekordszámú pályázat érkezett Az év irodája versenyre. Home office ide vagy oda, érdemes megtekinteni a pályázatokat, inspirálódhatunk, és ha már ott vagyunk, a kedvencre leadni egy szavazatot – elindult a közönségszavazás.

Az irodai lazulós pingpongsarok már szinte senkit nem hoz lázba. Na de: a futópálya vagy kosárlabdapálya az irodában? Covid álló térelrendezés? Bordélyházból közösségi iroda? Jövőbelátó proptech megoldások? Ezek már érdekesen hangzanak.

A tizenegyedik Az Év Irodája verseny résztvevőit, pályázatait ide kattintva lehet megtekinteni.

Home office, office branding

Érdekesség, hogy a home office évében nem csak összesítve, hanem az office branding és a közösségi tér kategóriákban is minden korábbi évet felülmúló mennyiségű nevezés érkezett.

Az előző évekhez hasonlóan idén is számít – a szakmai zsűri mellett - a közönség véleménye, a 18 kategória 194 pályázatából mindenki kiválaszthatja a kedvenceit.

Az irodai mezőny idén is erős, és ahogy talán várható is volt, a nevezők hatalmas hangsúlyt fektettek a Covid kapcsán felmerült biztonsági intézkedésekre és a térfunkciók megújítására, amiből az irodafelújítás előtt álló cégek inspirálódhatnak.

Inspirálódj és szavazz

A közönségszavazás február 7-ig tart! A győzteseket ezt követően a független szakmai zsűri választja ki. Az Év Irodája verseny legjobbjait a tavaszi OfficeUP konferenciával egybekötve, az ingatlanpiaci kategóriák díjait pedig a Real Estate Awards Gálán hirdetik ki a Pesti vigadóban.

(Fotó: azevirodaja.hu)

Arany Média Hírügynökség
10 cikk