FbPixel
Épületüzemeltetés

World FM Day (FM Világnap) - a létesítménygazdálkodási szakemberek munkájának elismerése

World FM Day (FM Világnap) - a létesítménygazdálkodási szakemberek munkájának

A World FM Day alkalmat ad annak a létfontosságú munkának elismerésére, amellyel a létesítményüzemeltetés és társterületeinek szakemberei világszerte hozzájárulnak a vállalkozások biztonságos működéséhez.

Az idei, 2021. május 12-i Létesítménygazdálkodás Világnap a szakma járványhelyzetben mutatott helytállását ünnepli.

Linda Hausmanis, az IWFM elnöke az esemény kapcsán kiemelte: „Az elmúlt évben szakmánkra több figyelem összpontosult, mint eddig valaha. Az otthoni munkavégzés feltételeinek megteremtésétől, az egészségügyi szakemberek tiszta és biztonságos munkakörnyezetének kialakításán át, az épületek karbantartásáig a létestíményüzemeltetési szakemberek világszerte kulcsszerepet játszottak a globális válságra adott válaszban.”

A világ különböző pontjain konferenciákat, szakmai találkozókat szerveznek a World FM Day köré. A pontos programokról érdemes tájékozódni a Global FM honlapján, hol van lehetőség részt venni online szakmai eseményeken!

Magyarországon a BME Mérnöktovábbképző Intézet, a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség várja az érdeklődőket május 12-én 15 órától online szakmai előadással és pódiumbeszélgetéssel.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Mihalovics Réka
27 cikk