FbPixel
Magyarország

WELL előminősítést kapott az iroda, ahol jobb mint otthon

WELL előminősítést kapott az iroda, ahol jobb mint otthon

A tavakkal, futópályával és fűszerkerttel épülő fővárosi irodakomplexum kiérdemelte a WELL előminősítést. Az érdeklődők egy applikáció segítségével már ma is körbenézhetnek az épületekben!

WELL v2 Core & Shell előminősítést kapott a három irodaházból álló H2Offices komplexum. Ahogy arról még decemberben írtunk, a közel 65 000 négyzetméter irodaterület a Váci úti irodafolyosó szívében épül. A munkálatok 2020 augusztusában kezdődtek, az első ütem várhatóan 2022 negyedik negyedévében készül el.

Nagyratörő tervek

A kivitelező, Skanska nem titkolt célja, hogy az irodaház a legjobb minősítéseket érdemelje ki. A WELL és LEED tanúsítványok megszerzésére tervezett projekt kiemelkedik fenntartható megoldásaival és a természettel való szoros kapcsolata révén - ami egy város szívében különösen fontos érték. Minden innováció eredője az épület használóinak jólléte, amit az International WELL Building Institute (IWBI), az egészséges és emberközpontú létesítmények tanúsításáért felelős nemzetközi szervezet elismerése is megerősít.

Iroda, ahol jobb, mint otthon

A H2Offices építése során a lehető legnagyobb figyelmet fordítják az egészséges környezet megteremtésére.

  • Az egészséges levegőminőségről a levegő összetételének folyamatos elemzése és az igény szerint vezérelt szellőztetés gondoskodik.
  • Az érintésmentes technológiák mellett a helyiségek egészséges páratartalma is csökkenti a vírusok és baktériumok terjedésének lehetőségét.
  • Az irodaház tervezésénél a hatékony LED világítótestek alkalmazása mellett nagy hangsúlyt fektettek a természetes napfény kihasználására és a tükröződések minimalizálására.
  • A multifunkcionális kert és a zöld teraszok tökéletes helyszínek a napközbeni kikapcsolódáshoz. A nyilvános közösségi terekben tavak és kertészkedésre is alkalmas területek várják a bérlőket.
  • A modern irodaházakból szinte elmaradhatatlan kerékpártároló mellett a tetőtéri futópálya is az egészséges életmód támogatása melletti elköteleződést erősíti.

Ha szívesen körbenéznénk az épületben, a Skanska új alkalmazásával ezt is biztonsággal megtehetjük. Látványtervek, alaprajzok, fenntarthatósági, műszaki és biztonsági jellemzők mind megtalálhatók az iOS és Android rendszerekre egyaránt letölthető applikációban.

Mihalovics Réka
27 cikk