FbPixel
Magyarország

Új raktárkomplexum épült Debrecenben – time lapse videóval

Új raktárkomplexum épült Debrecenben – time lapse videóval

Nagyszabású rendezvény keretében adták át a Trans-Sped legújabb, több mint 5000 m²-es raktárcsarnokát Debrecenben. A szakmai eseményen a piacon egyedülálló göngyöleg-és ládatisztítási szolgáltatást és annak gyakorlati működését is megismerhették a résztvevők. 

A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban megrendezett eseményen a résztvevők megtekinthették a cég legújabb, mintegy 5100 m²-es alapterületű, korszerű raktártechnológiával felszerelt raktárkomplexumát.

A raktárcsarnok külön galéria résszel rendelkezik. Nyolc darab dokkoló kapu és 2 szintes kapu segíti a hatékony munkát. Az irodarész megújuló energiával működő hőszivattyús hűtési-fűtési rendszerrel ellátott. A csarnok építése során a fenntarthatóságot tartották szem előtt: korszerű led világítással és a természetes fény bejutását segítő nagyméretű tetőkupolákkal rendelkezik a létesítmény.

A raktárcsarnok és az itt nyújtott logisztikai szolgáltatások jelentős előrelépést jelentenek a szektorban érintett szereplők számára, emellett nagymértékben hozzájárulnak a város gazdasági fejlődéséhez és a régió versenyképességéhez.

Automatizáció, digitális logisztikai megoldások

Az esemény szakmai kerekasztal-beszélgetésének keretében az iparág érintett szereplői megvitatták a logisztikai szektor jelenlegi helyzetét, trendjeit és jövőbeli kihívásait. A beszélgetések során a szakértők kiemelt figyelmet szenteltek az automatizáció, az ügyféligényekre szabott logisztikai megoldások, a digitális átalakulás, továbbá a fenntartható logisztikai megoldások témakörének.

A raktárbejárás során a résztvevők megismerhették a piacon egyedülálló tevékenységnek számító innovatív szolgáltatást, a göngyöleg-és ládatisztítás folyamatát és gyakorlati működését. A logisztikai nagyvállalat felkészült szakembergárdája naponta 700-750 palettányi göngyöleg tisztítását végzi, miközben gondoskodik a 300 mikron tisztasági szint eléréséről, ezzel is tovább erősítve piaci pozícióját az autóipari ügyfelek felé – tudta meg az fmbusiness.hu.

Forrás: Trans-Sped

fmbusiness.hu
466 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.