FbPixel
Ingatlan

Új környezettudatos irodakomplexum épül a város szívében

Új környezettudatos irodakomplexum épül a város szívében

Bár a tervezett irodaház egyik legnagyobb előnye kiváló lokációja, a bérlők számára további részletek tehetik még vonzóvá a HOP Passage-t. Az fmbusiness.hu facility management hírportál beszámolója az új, 32 000 négyzetméteres budapesti irodáról. 

A HOP Passage a Hungária Office Park fejlesztési projektjeként valósul meg a Városligettől mindössze sétatávolságra. Az új irodaház BREEAM Excellence és Acces4you minősítéseknek megfelelően, vagyis a környezettudatosság és az akadálymentesítés szem előtt tartásával épül.

A 32 000 négyzetméteres, öt emeletes HOP Passage komplexum jellemzően nagy, világos tereket, széleskörű szolgáltatásokat és rugalmas bérleti feltételeket kínál majd – olvasható a fejlesztő WING Zrt. oldalán.

Lokáció

A HOP Passage zöldövezetben, mégis a város szívében épül, biztosítva az urbánus életmód minden kényelmét: a könnyű megközelíthetőség mellett további előnye, hogy a közelben szinte minden egyszerűen elintézhető, több bolt, bank, gyógyszertár és étterem is található. Ezen felül kerékpárút is vezet az irodaparkhoz, valamint a Zugló vasútállomás is karnyújtásnyira található az épülettől.

Az fmbusiness.hu facility management hírportál beszámolója az új, 32 000 négyzetméteres budapesti irodáról 

Egyediség

Különleges karaktert ad a környezetnek, hogy két emelet magas passage bejárat köti majd össze a Gizella utat az épület belső részén kialakított zöld, nyugodt parkkal. A belső oldalon teljes üveghomlokzattal rendelkezik az épület, az utcai oldalra pedig hosszanti ablakok kerülnek, belső árnyékolóval kiegészítve, így rengeteg természetes fény jut a belső terekbe.

Az épület mélygarázsában három parkolószintet, húsz darab elektromos autótöltő állomást, a kerékpárral közlekedők számára pedig zuhanyzóval ellátott öltözőket alakítanak ki.  

A tervek szerint a fejlesztés építési szakasza 2021 utolsó negyedévében kezdődik, az átadásra pedig várhatóan 2023 végén kerül majd sor.

 

Fotó: wing.hu

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.