FbPixel
Külföld

Nemzetközi Innovációs Díjatat kapott a Covid-19 Business Management&Operations Digital App

Nemzetközi Innovációs Díjatat kapott a Covid-19 Business Management&Operations Digital App

A Sodexo nyerte idén az IFMA (Nemzetközi Létesítményüzemeltetési Egyesület) Innovációs Díját egy olyan alkalmazás fejlesztéséért, amely nagyban hozzájárult az FM-szakma fejlődéséhez. Az applikáció gyors és hatékony válasz volt számos olyan problémára, amelyet a járvány vetett fel az ágazatban.

Az IFMA minden évben az Innovációs Díjjal jutalmazza a létesítményüzemeltetési szektor azon szereplőit, akik olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az ágazatban, amely jelentős hatással volt a szakma egészére, valamint segítette azt a fejlődésben.

Idén a Sodexo részesült ebben az elismerésben a Covid-19 Business Management & Operations Digital App alkalmazás fejlesztéséért, amely a koronavírus járvány idején abban segített (és segít a mai napig) a cégeknek, hogy világszerte több ezer üzlethelyiségben biztonságos körülményeket tudjanak teremteni dolgozóik számára.

Hogyan segít az applikáció?

A Sodexo alkalmazása egy valós idejű menedzsment eszköz, amely támogatja a döntéshozatali folyamatokat. Lehetővé teszi a rendelkezésre álló készlet és a védőeszközökre való igény nyomon követését, valamint a kockázatkezelést, ideértve a koronavírus ügyfelenkénti hatásának felmérését is. Emellett értékes információk nyerhetők ki belőle (a GDPR elvek figyelembevételével) az elérhető Sodexo-személyzetről is, akik az appnak köszönhetően képesek azonnal reagálni az új vagy megváltozott igényekre.

A megfelelő struktúra és rendszer kifejlesztése, amely minden igénynek megfelel, rendkívüli kihívást jelentett. Ehhez elengedhetetlen volt a folyamatos információszerzés a bejelentett új fertőzésekről, valamint az aktuális helyzet létesítményekre gyakorolt hatásáról az ügyfelek és a beszállítók tevékenységének szempontjából. Emellett szükséges volt az egyes alkalmazottak helyzetének pontos, valós idejű figyelése is. Minden igény figyelembevételével a Sodexonak hamar sikerült egy igazán hatékony rendszert felépítenie, amelyről Karen Pleva, a Sodexo képviselője így nyilatkozott:

„Rendkívül büszke vagyok arra, hogy minden erőfeszítésünknek meglett az eredménye, és elnyertük az Innovációs Díjat. Ez a befektetett hatalmas csapatmunka és innovációs szemlélet elismerése, amelyek alapvető értékeinket is megtestesítik”.

Mihalovics Réka
27 cikk