FbPixel
Ingatlan

Modern logisztikai csarnokkal és irodaépülettel bővült Szombathely

Modern logisztikai csarnokkal és irodaépülettel bővült Szombathely

A több mint 5 milliárd forint értékű fejlesztés keretében mintegy 6200 m2-es, korszerű logisztikai csarnokot és 2200 m2-es, modern irodaépületet hozott létre a szombathelyi vállalat – tudta meg az fmbusiness.hu.

Az új, dohányzásmentes létesítmény a globális Schaeffler-standardok alapján, fenntartható konstrukció szerint valósult meg. A fejépületben étterem, irodák, tárgyalók, öltözők és egy nemzetközi események megrendezésére is alkalmas konferenciaközpont kapott helyet.

Rendezvénnyel tesztelték az új létesítményt

Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, mint egy nyitóeseményként, nemrégiben a szombathelyi létesítmény adott otthont egy nagyszabású hivatalos rendezvénynek: a Schaeffler Európai Üzemi Tanácsa 15 ország 60 résztvevőjével itt tartotta meg éves ülését.

Schaeffler-iroda-csarnok-fmbusiness-letesitmenyuzemeltetesi-uzleti-ingatlan-hirek

A közleményben hangsúlyozták, hogy az irodaépületben innovatív munkakörnyezetet alakítottak ki. Az épületben modern szellőztető- és fűtőrendszer, valamint okos világítás működik. Emellett állítható magasságú asztalok, nyitott terek és nagy üvegfelületek támogatják a rugalmas munkavégzést.

Új csarnok, modern technológiákkal ellátott logisztikai központ Szombathelyen

A logisztikai központot a legmodernebb technológiákkal látták el a feladatok optimalizálása érdekében. A raktárrendszer lehetővé teszi a könnyű hozzáférést, a hatékony készletkezelést és a gyors termékmozgatást.

„Két üzemmel, két kutatási és fejlesztési központtal rendelkezünk, és most egy stratégiailag rendkívül fontos logisztikai központot és irodaépületet adtunk át, melyet már régóta terveztünk. Gyártási volumenünk és a növekvő megrendelések miatt kulcsfontosságú újítás, bővülés ez. A beruházás lehetővé teszi, hogy az eddigieknél is hatékonyabban és professzionálisabban működjünk. A hatékonyság növelése, a legújabb technológiák alkalmazása és a fejlesztések hozzájárulnak fenntartható működésünkhöz. Új csarnokunk növekedésünkben és jövőbeli terveink megvalósításában is komoly szerepet játszik, valamint komoly tényező, hogy új szintre emeljük mindennapi folyamatainkat” – mondta Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője.

Schaeffler-Szombathely-korbevezetes-fmbusiness-letesitmeny-hirek

Szombathely város vezetői részére a vállalat körbevezetést biztosított. A Schaeffler a régió legnagyobb munkáltatója.

Forrás, fotó: Schaeffler

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.