FbPixel
Magyarország

Megvannak Az Év Irodái

Megvannak Az Év Irodái

A több mint 200 nevező között már megjelentek olyan versenyzők is, akik kész megoldásokkal reagáltak a (poszt) COVID kihívásokra. Mutatjuk a díjazottokat!

A versenyt szervező ingatlan.com csoport tapasztalatai szerint az elmúlt év rendhagyó kihívásai ellenére sem állt meg az élet az irodapiacon. Sőt, sok esetben már a hétköznapi működés szerves részei az olyan biztonságos és rugalmas megoldások, mint az érintésmentes rendszerek, az új alaprajzi elrendezések, az adaptív terek és a hibrid modellek, illetve a környezetbarát kezdeményezések. Az Év Irodája verseny független szakmai zsűrije ez alkalommal is olyan irodákat és közösségi tereket keresett, melyek hozzájárulnak a hazai munkakultúra fejlődéséhez és példaként szolgálhatnak a vállalati szféra számára.

Idén a verseny több mint egy évtizedes tapasztalataira építve elindult Az Év Irodája Akadémia is. A képzéssel azokaz célozzák, akik irodakialakítás előtt állnak, vagy átgondolnák irodai működésüket és szívesen tanulnának irodapiaci szakértőktől. Az Office Branding Manager titulust adó Akadémia egyelőre online formában működik, de ősztől várhatóan megindul a személyes oktatás is.

Az Év Irodája díjazottak:

Az Év Irodája

BioTechUSA irodaház családias, inspiratív és kreatív munkahely fenntartható megoldásokkal, emberközpontú belső terekkel.

BIOTech

További képek

Az Év Irodája Kisvállalati Díj

IncepTech SpaceGarden munkahelye a BudaPart Gate irodaházban, ahol harmóniába kerül a természetközeliség, a high-tech környezet és az otthonos légkör.

SpaceGarden

További képek

Az Év Irodája Nagyvállalati Díj

RSM Hungary a Balance Hall irodaházban a dolgozói jóllétre és a kollaborációra fókuszálva egy innovatív cégközpontot hozott létre.

RSM

További képek

Az Év Irodája Különdíj

Market 6.0 saját szaktudására, kreativitására és a negyedévszázados know-how-ra alapozva a mai kor összes vívmányát egyesítő székházat épített.

Market

További képek

Az Év Fenntartható Irodája

Agora – bp iroda globális üzleti szolgáltatóközpontjában az otthonosság, sokszínűség és közösségi élmény kiegészült a cég modernizációs és fenntarthatósági céljaival.

Agora

További képek

Az Év Irodája Design Díj

Tiba Építész Stúdió organikus, loftos miliőt sugárzó letisztult munkahelyet alakított ki a Gellérthegy oldalában.

Tiba

További képek

Office Brand Különdíj

myhive prime flexible offices az Immofinanz rugalmas iroda márkájának irányelveit tükrözi a sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtésével.

myhive

További képek

Az Év Közösségi Irodaháza

Loffice új HQ, amely a budapesti bohém negyed centrumában a már megszokott magas minőség, egyedi kreativitás és fiatalos vitalitás találkozik.

Loffice

További képek

Az Év Közösségi Irodája

A Szeglet egy valaha volt gyógyszertárból vált életteli, közösségi célokat szolgáló műhelyházzá.

Szeglet

További képek

Az Év Irodája versenyen az irodaprojekteket zsűrizése mellett további szolgáltatói, fejlesztési és szakmai díjakat is odaítéltek a piacot formáló szereplőknek.

Mihalovics Réka
27 cikk