FbPixel
Ingatlan

Megnyílt Magyarország legnagyobb, modern luxus koncepciójú Mercedes-Benz szalonja Fóton

Megnyílt Magyarország legnagyobb, modern luxus koncepciójú Mercedes-Benz szalonja Fóton

Megnyitotta Magyarország legnagyobb alapterületű, speciális kialakítású, digitális megoldásokkal felszerelt luxus Mercedes-Benz szalonját Fóton a Jász-Plasztik Autócentrum. A létesítmény közel hatmilliárd forintos beruházással valósult meg - tudta meg az fmbusiness.hu.

Szeptember 18-án a közönség előtt is kinyitotta kapuit a JP Auto új Mercedes-Benz szalonja. Budapest keleti kapujában található, zöldmezős beruházás keretében közel hatmilliárd forintból megvalósult létesítmény mind kivitelezésében, mind szolgáltatásaiban méltó képviselője a német luxusautó-márkának.

Élményterasz az új autós létesítményben

A most megnyílt üzlet a legnagyobb és egyben a legmodernebb Mercedes-Benz szalon Magyarországon. A teljes komplexum 6400 négyzetméteres, a bemutatóterem mellett magában foglalja a szervizt, az irodákat és a raktárt is. Maga a bemutatótér több mint 1700 négyzetméteres és az érdeklődők akár 45 kiállított autót nézhetnek meg fizikai valójában.

A szalon emeleti részén a német cég legfelsőbb kategóriás járműveit, az AMG, a G-osztály és a Maybach modelleket mutatják be, valamint ott alakították ki a VIP-várót és egy tágas – 600 négyzetméteres - élményteraszt is, ahol szintén autókat mutatnak be.

Welcome home

Az új létesítmény nem csak méretében egyedülálló, de az autóvásárlás élményét is új szintre emeli. A 21. századi elvárásoknak megfelelően a digitalizáció és a fenntarthatóság jegyében az értékesítés szinte teljes egészében papírmentes módon történik. A szalonba betérő érdeklődőknek a vállalat értékesítési tanácsadói kisméretű, elkülönített tárgyalókban, táblagépeikkel és hatalmas kivetítőkkel mutatják be a járműveket.

jpauto fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál beszámolója

A JP Auto fóti szalonjának tervezése és kialakítása során a Mercedes-Benz új, modern luxus belső dizájn alapelveit alkalmazták, ahol a minőségi anyagok, a színek, a bútorzat kiválasztásának kiemelt célja az ügyfelek számára igazi „Welcome home” érzés biztosítása. Ezek különleges ügyfélélményt teremtenek és a vevők egyedi és gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálását teszik lehetővé. A létesítmény építése során a cég környezettudatos szerepvállalásának megfelelően a fenntarthatósági szempontok is kiemelt fontosságúak
voltak. A szalonban található több mint ezer lámpa mindegyikében LED-es fényforrás található, emellett a hűtés-fűtést hőszivattyús rendszerrel oldották meg, sőt a későbbi tervekben napelem telepítése is szerepel.

2025-re a veszprémi és a jászberényi létesítmények is megújulnak

„Az volt a célunk, hogy egy olyan szalont hozzunk létre, ami méltó mind a Mercedes-Benz márka hírnevéhez, mind pedig a mi eddigi eredményeinkhez, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Itthon, de a régióban is különlegesnek számító
ügyfélélménnyel, kiszolgálással és járműválasztékkal várjuk ügyfeleinket. Külön öröm számunkra, hogy a szervizkapacitásunkat is sikerült növelni" - mondta el Kovács Róbert, a JP Auto ügyvezető igazgatója.

Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a fejlesztéseket a következő időszakban is folytatja a cég, a Mercedes-Benz új, modern luxus belső dizájn alapelveit alkalmazva további létesítményeket újít meg a vállalat. A tervek szerint 2025-ben már a veszprémi és a jászberényi Mercedes-Benz szalonok is az új dizájnnal és digitális megoldásokkal várják majd az érdeklődőket.

fmbusiness.hu
466 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.