FbPixel
Épületüzemeltetés

Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten

Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten

Az épületben 219 szoba plusz 4 akadálymentesített szoba került kialakításra - tudta meg az fmbusiness.hu.

Budapesten, Terézvárosban nyílt meg a Hampton by Hilton Budapest City Centre, a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája - jelentették be Budapesten sajtótájékoztatón.

A Hilton lánchoz tartozó hotel projekten a T-TRANS FŐÉP végzett teljeskörű generálkivitelező munkálatokat.

Hilton az üzemeltető, Long Bridge Dessewffy utca Kft. az ingatlantulajdonos

Siklósi Anita szállodaigazgató elmondta: a hatemeletes szálloda 219 szobával rendelkezik, az idén átlagosan 65-70 százalékos foglaltsággal számolnak. Jelenleg 60 százalékos a szálloda foglaltsága.

Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten. Az épületben 219 szoba plusz 4 akadálymentesített szoba került kialakításra - tudta meg az fmbusiness.hu.

Az ingatlan tulajdonosa a Long Bridge Dessewffy utca Kft., üzemeltetője a Hilton. A zöldmezős beruházással megvalósult háromcsillagos szálloda fejlesztésének költségét üzleti titokként kezelik – tudta meg az fmbusiness.hu.

Szállodaüzemeltetés 123 országban, 7 300 ingatlan, 1,1 millió szoba

Hozzátette: Budapest népszerű a külföldi, és tengerentúli turisták között, akik átlagosan 3 napra foglalnak a Hampton by Hilton Budapest City Centre-ben. Az egyéni vendégek kétharmada amerikai, és nő a távol keletiek aránya is - jegyezte meg.

A Hilton 22 különböző szállodamárkával rendelkezik, közöttük az egyik legnépszerűbb Hampton by Hilton, több mint 2900 szállodával. A szállodaipari vállalat 123 országban és területen közel 7300 ingatlannal és több mint 1,1 millió szobával rendelkezik.

Forrás: MTI, T-TRANS FŐÉP

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.