FbPixel
Ingatlan

Még lehet nevezni: Az Év Irodája és Real Estate Awards

Még lehet nevezni: Az Év Irodája és Real Estate Awards

Az Év Irodája és Real Estate Awards verseny az ingatlan és irodapiac meghatározó eseménye már 14 éve. A versenyre olyan irodák, közösségi terek, tervezett projektek, új fejlesztések és vállalatok nevezéseit várják, akik idén költöztek vagy kerültek felújításra, és készen állnak rá, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

A járvány és a válság miatt átalakult az irodapiac és megváltoztak szokásaink is, ami hatással volt az új munkahelyi megoldások, közösségi helyszínek születésére is. A pandémiát követően a dolgozók szerepe az irodakialakítási projektekben is megnőtt, hiszen kulcsfontosságú, hogy a munkahely vonzerőt jelentsen a kollégák számára.

Még lehet pályázni

Ismét lehet pályázni Magyarország legfontosabb irodapiaci versenyeire, hiszen Az Év Irodája és a Real Estate Awards a legjobb irodákat, fejlesztéseket, közösségi tereket és vállalatokat díjazza. A szervezők november 30-ig fogadják azon irodák pályázatait, akik idén költöztek vagy kerültek felújításra. Az eredményhirdetésre pedig szokás szerint látványos díjátadó gála, konferencia és szakmai kiállítás keretében kerül sor a jövő év elején.

Az Év Irodája verseny jól reprezentálja a munkaerő- és irodapiac változásait

„Mindig nagy izgalommal várjuk a pályázatokat, hiszen ezekből nagyszerűen kirajzolódik a magyar iroda- és ingatlanpiac fejlődési íve, megismerhetjük a legújabb fejlesztéseket, és megtudhatjuk, hogy milyen trendek jelennek meg a hazai munkahelyeken. Bár a home office szerepe megmarad, a pandémia lecsengésével együtt a személyes találkozások és a közösségi zónák egyre hangsúlyosabb funkciót kapnak. Sőt, már nem csak az irodák, hanem az irodaházak is megújult terekkel és új szolgáltatásokkal próbálják visszacsábítani a dolgozókat a munkahelyeikre, főleg a Z generációs munkavállalókat. A cégek számára a bérlemények kiválasztása során döntő fontosságú az irodaház környezettudatossága, az energiahatékonyság, a lokáció, valamint a tömegközlekedés, míg a dizájn kissé a háttérbe szorult” – foglalta össze Fodor Dániel, Az Év Irodája Kft. ügyvezetője és a versenyek főszervezője.

 

Fotó: azevirodaja.hu - plantart

Arany Média Hírügynökség
10 cikk