FbPixel
Ingatlan

Szabadság a népligeti új irodanegyedben

Szabadság a népligeti új irodanegyedben

FM Business - épületkomplexum Budapesten. Beköltöztek az első bérlők a népligeti Liberty irodaházba – tudta meg az fmbusiness.hu.

A WING vegyesfunkciós zászlóshajó-ingatlanfejlesztése, a Liberty jelentős mérföldkőhöz érkezett: a déli szárnyban elkészült irodaterület megkapta a használatbavételi engedélyt, ezzel az első bérlői, az eMAG és a GEODIS elfoglalták székhelyüket az épületben.

Az FTC, pontosabban Groupama stadion szomszédságában található épület aljában is elindult az élet: a földszinten megnyílt a Focivilág Absolute Teamsport sportüzlet.

Egy épület, 2 funkció: hotel és iroda, ibis & Tribe Budapest Stadium

Mindemellett a vegyesfunkciós Liberty további fontos események előtt áll: a tervek szerint év végére átadják az ország első, újépítésű dual-branded hotelét az épületkomplexumban, ibis & Tribe Budapest Stadium néven.

A munka eközben javában zajlik, az északi szárny, összesen 20.000 négyzetméternyi irodaterületének kivitelezése van még folyamatban, amely előre láthatólag 2024 első félévében nyitja meg kapuit.

Magyarósi Csaba influencerrel mutatják be a Liberty projektet

Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a projektbe bevonták Magyarósi Csaba influencert, aki egy négyrészes videósorozatban fedi fel a Liberty titkait a tervezéstől egészen a megvalósításig! Ezt itt mutatjuk.

Fotó: wing

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.