FbPixel
Magyarország

Kilenc kistérségi település rászorulóinak segített az fmbusiness.hu szerkesztősége

Kilenc kistérségi település rászorulóinak segített az fmbusiness.hu szerkesztősége

Karácsonyi adománygyűjtő akciót szervezett szerkesztőségünk.  Az fmbusiness.hu munkatársai, ismerősei, barátai, valamint támogatói jóvoltából három kisteherautónyi adományt juttattunk el rászoruló családoknak, gyermekeknek.

Idén a Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központon keresztül a Veresegyházi Kistérség kilenc településén (Erdőkertes, Veresegyház, Vácegres, Csomád, Váckisújfalu, Vácrátót, Galgamácsa, Váchartyán, Rád) élő rászoruló családoknak, gyermekeknek gyűjtött adományt az fmbusiness.hu szerkesztősége, az Arany Média Hírügynökség.

A Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központ család és gyermekjóléti szolgáltatást és szociális alapellátást végez a térségben. Egész évben számítanak a segítségre, de karácsonykor kiemelten.

„Ez nem csak anyagi segítség, egyfajta lelki támogatás, amire egyébként minden embernek szüksége van, de kiváltképp azoknak, akik nélkülözni kénytelenek, akik fáznak, akiknek nincs másik ruha, nincs játék, akiknek támogatás, segítség nélkül nincs esélyük mosolyra fakadni.  El sem tudjuk képzelni, hogy ezeknek az embereknek, gyermekeknek a hétköznapok mellett a karácsony milyen lehet…” – hangsúlyozta az anyagi javak mellett a társadalmi felelősségvállalás-program érzelmi kötődését is Arany Gábor, az fmbusiness.hu főszerkesztője.

Az adománygyűjtő kampány mellé sokan csatlakoztak, így néhány nap alatt két kisteherautó rakterét tudtuk megtölteni ajándékokkal. A felajánlások között volt ruha, játék, könyv, bútor, roller, tartós élelmiszer, és még egy nagy méretű léghoki is. „Nagyon jó érzés volt úgy átadni az adományt, hogy pakolás közben a Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központon munkatársai megosztották velünk, hogy melyik adomány hogyan és kiknek fog eljutni” – mondta Arany Gábor.

Adomany, fmbusiness.hu, Arany Media Digital Agency, CSR,  Arany Gábor

A roller például egy 5 gyermekes családhoz került, ahol a gyerekek már régóta vágytak egy ilyen eszközre. A bútorokat rögtön egy nélkülöző családhoz vitték, a léghoki pedig a rászoruló gyerekek táboroztatásánál lesz nagy segítség.

„Hálásan köszönjük a felajánlást, örülni fognak neki a gyerekek” – köszönte meg a segítséget az intézmény facebookposztjában Nagyné Gódor Csilla intézményvezető.

Frissítés: karácsony előtt két nappal szerkesztőségünket megkereste a szociális intézmény munkatársa azzal, hogy tudnak egy olyan családról, ahol nagyon jó helye lenne azoknak a felajánlott bútoroknak, amiket az előző két körben már nem tudtak elvinni. Természetesen örömmel és büszkén küldtük a harmadik adomány-fuvart.

Békés, boldog ünnepeket kívánunk a rászoruló családoknak, az intézmény munkatársainak, olvasóinknak, támogatóinknak! Köszönjük a sok-sok segítséget és adományt!

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.