FbPixel
Ingatlan

Kevinék házát 5,25 millió dollárért hirdetik

Kevinék házát 5,25 millió dollárért hirdetik

Hol található az ingatlan, ahol otthon hagyták Kevint? És ez a kastély most mennyit ér, mennyiért árulják? Az fmbusiness.hu munkatársa kiszúrta a hirdetést.

A kérdés nem az, hogy lesz-e karácsony Kevinnel vagy Kevin nélkül, hanem az, hogy mennyit hajlandó megadni az új tulajdonos azért az ingatlanért, amelyben a filmet forgatták.

Az fmbusiness.hu az idealista.com oldalon szúrta ki, hogy árulják azt az ingatlant, amelyben a Reszkessetek betörök ikonikus film zajlott. A Zillow amerikai ingatlanportálon 5,25 millió dollárért található meg „Kevink háza”.

Kevin-haza-ennyit-er-fmbusiness-ingatlan-hirek

Az ikonikus kastélyt-otthon az Illinois állambeli Winnetkában (USA) található és öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlanban található sport-, kosárlabdaterem és moziszoba is.

Az ingatlan, ahol Kevin McAllister szembeszállt a betörőkkel

Mutatjuk a házat, ahol a nyolcéves Kevin McAllister kálváriája zajlott, ahol véletlenül otthon hagyták, amikor szülei és testvérei Franciaországba mentek nyaralni.

Reszkessetek-betorok-fmbusiness-facilitymanagement-hirportal

A történetben a Macaulay Culkin által alakított kisfiút (Kevint) miután otthon felejtik, egyedül kerül szembe két betörővel, akik azt gondolják, hogy egy üresen hagyott házba fognak könnyedén tolvajkodni.

Felújították, közel duplájára növelték az ingatlan területét

A kastély hirdetése a népszerű Zillow amerikai ingatlanportálon található. „Bár a ház nagy része ismerősnek tűnhet, az eladók közel megkétszerezték a hasznos területet, és modernebb sportpályával bővítették” – írták az ingatlanról.

A házat egyébként nem először adják el. 2012-ben 2,4 millió dollárért hirdették meg, majd végül 1,58 millió dollárért cserélt tulajdonost.

Forrás: idelaista.com, fotó: zillow.com

fmbusiness.hu
466 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.