FbPixel
Ingatlan

A Liberty irodaházba költözik az eMAG-Extreme Digital

A Liberty irodaházba költözik az eMAG-Extreme Digital

FM Business - ingatlanhírek, irodaházak világa. A WING fejlesztésében épülő multifunkcionális Liberty Irodaház 3800 négyzetméternyi irodaterületére írt alá hosszú távú bérleti szerződést az eMAG-Extreme Digital – tudta meg az fmbusiness.hu.

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és az eMAG-Extreme Digital a Liberty komplexum 3800 négyzetméternyi irodaterületére.

Az eMAG-Extreme Digital két emeleten található irodaterületei a Könyves Kálmán körúti főbejáraton keresztül lesznek megközelíthetőek. A bérlemény a fejlesztőtől megszokott magas minőségben, és a mai kor elvárásainak megfelelő irodafunkciókkal kerül kialakításra, így többek között közösségi terek, saját terasz és egy egybenyitható tárgyaló is tartozik majd az irodához. Ezen felül a munkavállalók igénybe vehetik majd a Liberty épület sokrétű és komplex szolgáltatásait is, úgy, mint taxi rendelés, tisztító, rendezvényszervezés, catering, konferenciaterem foglalás, kávézó, étterem, eMAG easybox csomagautomata és a tervek között szerepel egy szupermarket is. Mindezek mellett a Liberty-ben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, köztük a panorámás rooftop bár, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló. A négy szinten elhelyezkedő mélygarázsnak köszönhetően az épület kiemelten magas parkolószámot nyújt majd, ahol a parkolóhelyek 20 százaléka elektromos autótöltési lehetőséggel kerül kiépítésre.

Új cégközpont, munkában a JLL nemzetközi ingatlantanácsadó

Az új cégközpont a vállalat mintegy 300 munkavállalójának biztosít új munkahelyet 2023 év elejétől. Az eMAG-Extreme Digital-t a bérleti szerződés aláírása során a JLL nemzetközi ingatlantanácsadói iroda képviselte.

A Liberty irodaház két, átjárható szárnyának összefüggő irodaszintjei megközelítik az 5000 négyzetméter alapterületet, aminek köszönhetően a legkülönbözőbb méretű, akár speciális bővülési igényekkel rendelkező vállalatok számára is optimális megoldást kínálnak.

Liberty irodaház, fmbusiness.hu facility management hirek

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. A megújuló M3 metróvonal közvetlen és kényelmes kapcsolatot biztosít a belváros felé, az épület előtt elhaladó 1-es villamos a városon át kínál gyors alternatívát, a szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és Ferencváros vasútállomásról pedig belföldi és nemzetközi járatok is indulnak. A Liberty néhány percen belül elérhető körzetében található a Lurdy Ház, élelmiszer bolt és számos étkezési lehetőség, a szomszédos Telekom székházban pedig egy Cafe Frei.

Népliget környéki fejlesztések

A környéken jelentős fejlesztések fejeződtek be, illetve vannak jelenleg is folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész presztízse. Befejeződött az M3 metróvonal Népliget metróállomásának felújítása, ezzel egyidejűleg a környék közterei is megújultak, ide sorolható a korábban elkészült Orczy Kert és a 2022 elején átadott Bakáts tér. A következő években újabb tervek valósulhatnak meg. A Déli Körvasút fejlesztésével Budapesten belül új állomások és sűrűbben járó vonatok könnyítik majd meg az ingázók és a városban közlekedők mindennapjait. A Népligettel átellenben pedig megépül az új Közlekedési Múzeum, amely szintén hozzájárul a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztéséhez. A Telekom székház átadása után a Liberty irodaház megvalósításával a WING újabb jelentős lépést tesz azért, hogy a budapesti irodapiac dél-pesti alpiacán található Népliget környékét meghatározó irodalokációvá fejlessze.

Fotó, forrás: wing

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.