FbPixel
Ingatlan

15 perces város koncepciót épít a Property Market

15 perces város koncepciót épít a Property Market

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton – tudta meg az fmbusiness.hu a Property Market cégtől.

A nyolc emeletes épületben 141 lakás alakít ki a Property Market. Az épület szárnyai pedig egy tágas belső kertet ölelnek körbe. Az új épület a tavaly ősszel átadott 2 hektáros központi park mellett épül.

Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, az új épület innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldások tárházát ötvözi. A geotermikus hőszivattyúval ellátott épület megújuló energián alapuló, egyedileg szabályozható fűtő-hűtő rendszere energiatakarékos, környezettudatos és fenntartható megoldás, a ’K’ épület ilyen szempontból is úttörő a BudaParton.

BudaPart_okosotthon_fmbusiness_hu_ingatlan_letesitmenygazdalkodas_property_hirek

Budapest, városnegyed-fejlesztés, 15 perces város

Budapest modern történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése már közel a felénél jár. A BudaPart legújabb ütemében a fókusz a közlekedés és a közösségi terek fejlesztésére kerül, ezzel tovább bővül a már egyébként is színes szolgáltatási mix. Jelenleg is közel 40 szolgáltató, több étterem, kávézó, szupermarket, gyógyszertár, fitneszterem várja az itt lakókat, dolgozókat, és az ide látogatókat. Ezzel válik teljessé a „15 perces város” gyalogosbarát koncepciója, amelyben a lakóépületek, a szolgáltató és kereskedelmi egységek, az irodaházakban lévő munkahelyek kellemesen széles, „sétálásra ösztönző” utcákon keresztül érhetők el.

„Jelenleg a beruházás hetedik fázisában tartunk, és már a kilencedik lakóház értékesítését kezdjük el. A négy irodaházzal, az ősszel megnyílt Radisson business szállodával és a meglévő szolgáltatásokkal teljes értékű városnegyedként tudunk működni, melyben még mindig sok a fejlődési potenciál” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője. 

Mihalovics Réka
27 cikk