FbPixel
Magyarország

Hány Aldi üzlet található Magyarországon?

Hány Aldi üzlet található Magyarországon?

A cikkből kiderül, éppen most adtak át egy újabbat, így bőven 100 fölött van az üzletek száma.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett az Aldi Magyarország országos hálózatfejlesztése: Pécsett, a Nyugati ipari út 1. szám alatt megnyílt a vállalat 150. áruháza. 

Alacsony energiafelhasználás

Az új pécsi áruházat egy korábbi kereskedelmi épület felújításával nyitotta meg az Aldi, megtartva az ingatlan jellegzetes formáját. Az ingatlan felújítása során modern, direkt elpárologtatású hőszivattyús rendszert épített be a vállalat, amely az épület hűtését és fűtését is alacsony energiafelhasználás mellett biztosítja. Ezen felül megújult az ingatlan elektromos hálózata, és külső parkolója is.

Országos modernizáció, új dizájn

A vállalat országosan modernizálja üzletei belső kialakítását, így a most nyíló pécsi áruházban is a legújabb vállalati dizájn szerint alakították ki a belső teret. E megújulás jegyében a zöldség-gyümölcs pult a bejáratnál található, az „Azon melegében” elnevezésű látványpékség is nagyobb bútorokat kapott, így közel 50, frissen, helyben sült édes és sós péksütemény, illetve kenyér közül választhatnak a vásárlók.

Az első Aldi 2008-ban, informatikai szolgáltatásokat nyújtó központ 2018-ban

„Pécs több okból is különleges, hiszen 2008 áprilisában itt adtuk át az első négy magyarországi üzletünk egyikét, ma pedig ugyanitt a 150. egységünk nyitotta meg kapuit. A most átadott negyedik pécsi áruház mellett 2018-ban informatikai szolgáltatásokat nyújtó központot is nyitottunk, amely két pécsi irodaházban immár közel 120 főt foglalkoztat, és mintegy 4000 európai Aldi-üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is teljes körűen gondozza, így összességében 8 országban, közel 20 000 felhasználó IT támogatásáért felelős” – mondta az üzletnyitás kapcsán Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

„Ambiciózus terveink vannak a pécsi IT-irodánkkal kapcsolatban, legalább 150 főre szeretnénk növelni itteni kollégáink létszámát. A jövőben is várjuk mind a több nyelven beszélő pályakezdők, mind a Microsoft Exchange, Desktop services, Active Directory, Mobile Device területén informatikai tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezését. Baranya megyében jelenleg közel 250 főt foglalkoztatunk a kereskedelem és az informatika területén” – tette hozzá Bernhard Haider.

Forrás: Aldi

AMH
48 cikk