FbPixel
Magyarország

FM szakmai reggeli szellemi aktivitást stimuláló illatkompozícióval

FM szakmai reggeli szellemi aktivitást stimuláló illatkompozícióval

Október 26-án a Millennium Házban ismét összegyűltek a facility és property management szakemberek egy „jóízű” szakmai reggelire és beszélgetésre. A szakmai programot Pletser Tamás az ERSTE Befektetési Zrt. olaj- és gázipari elemzője nyitotta meg.

A bőséges FM-reggeli után Schmidt József, a LEO elnöke, Ruzsinszki Tibor, a LEO Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint Istiván Rita, a LEO főtitkára köszöntötték az FM-Unity egyesülés tagjait, majd átadták a tagi oklevelet  Nemess Viktornak, a Taképszolg, Clearservice, Palatinus tulajdonosának, Márton Istvánnak, a Magis Tools tulajdonosának, Pócz Jánosnak, a PK-Tech Hungary tulajdonosának és Jámbor Árpádnak, a FAAC Hungary ügyvezető igazgatójának.

leo_reggeli_2022_10_038

A szakmai programot Pletser Tamás az ERSTE Befektetési Zrt. olaj- és gázipari elemzője nyitotta meg.

Energiahelyzet

A felkészült szakember hihetetlenül részletgazdag betekintést adott a kialakult energiahelyzetről és a várható folyamatokról.

Az előadás és az előadóval való információdús kötetlen beszélgetés után új rendes tagunk, az FM-UNITY egyesülés tagjainak üzleti tevékenységét és ars poeticáját mutatta be Dajka Judit ügyvezető igazgató és Jámbor Árpád, az FM-Unity egyesülés tagja, FAAC Hungary ügyvezető igazgatója.

Látogatói élmény

„A látogatói élményt a DomiSense business kollekciójának jóvoltából szellemi aktivitást stimuláló illatkompozícióval tettük még emlékezetesebbé a szakmai program teljes ideje alatt. Kocsis Erika a DomiSense magyarországi képviselője ecsetelte a nemzetközileg elismert cég illatkreációinak jótékony élettani és pszichés hatásait” – számolt be a LEO (Létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szolgáltatók országos szövetsége) szakmai reggeli érdekességéről István Rita.

Fotók: Harangozó Dávid 

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.