FbPixel
Öko

Fenntarthatósági konferencia – Döntéshozók a jövőálló versenyelőnyről

Fenntarthatósági konferencia – Döntéshozók a jövőálló versenyelőnyről

Ismét megrendezi fenntarthatósági konferenciáját a Portfolio. A szeptember 6-i online és offline (fővárosi) rendezvényen a zöld gazdaság úttörőinek példáin keresztül kapnak bepillantást a résztvevők a fenntartható vállalati működésbe.

A jövő vállalata...zöld!

A fenntarthatóság súlyát és a gazdaságot formáló hatását ma már senki nem kérdőjelezi meg. Míg néhány éve a legtöbb vállalat csak figyelte a környező piacok mintáit, az elmúlt hónapok olyan gyors alkalmazkodásra bírták a gazdaság szereplőit, hogy sokan már átfogó tapasztalatokat szereztek a zöld világ működéséről. Ezt a tudást osztják meg hazai és nemzetközi vállaltvezetők, elemzők és szakértők Portfolio soron következő SUSTAINALBE WORLD 2022 konferenciáján, azokkal az érdeklődőkkel, akik a váltás küszöbén állnak.

A cél a fenntartható hatékonyságnövelés

A rendezvény legfőbb célja, hogy a legelsők tapasztalatain keresztül segítsen azon vállalatoknak, amelyek a fenntarthatóság előnyeit hatékonyságnövelésére, vagy versenyelőnyre szeretnék fordítani.

A konferencián a zöld finanszírozási lehetőségek, az előremutató befektetési döntések, az ESG megfelelés és az EU-s fenntarthatósági keretrendszer mellett, a megújuló energia, valamint a zöld közlekedés is kiemelt figyelmet kap, de foglalkozunk a munkavállalók és fogyasztók által generált új vállalati stratégiák megjelenésével is – olvasható a szervező honlapján.

Az előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken szó lesz még az atom- és a megújuló energiákban rejlő lehetőségekről és kockázatokról, de megkerülhetetlen témák az elszálló energiaárak piacformáló hatása és a szakmai előrejelzések is.

Részletek és jelentkezés

AMH
48 cikk