FbPixel
Magyarország

Facility management reggeli a Millennium Házában

Facility management reggeli a Millennium Házában

Mit reggeliznek a facility management szakemberek? Ez is egy érdekes kérdés lehet egy facility management „Szakmai reggeli” névre keresztelt rendezvényen, de persze az eseményen résztvevők többségét jobban érdekelte: milyen szakmai előadások, jövőbemutató információk lesznek. Az fmbusiness.hu facility management hírportál ott járt az eseményen.

„Ismét egy jól sikerült LEO (Létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szolgáltatók országos szövetsége – szerk.) szakmai reggelin, délelőttön gyűltek össze tagjaink” – összegezte a facility management rendezvényt Istiván Rita, a LEO főtitkára. A Millennium Házában tartott FM-rendezvényen a LEO alapító tagjai, tiszteletbeli tagjai és partnerei voltak jelen.

Covid után: felerősödtek az emberi kapcsolatok

„Szakmai közösségünk összetartására és a tudásmegosztásra eddig is nagy hangsúlyt fektettünk. Ez a törekvésünk csak megerősödött a járvány és a vele járó sajátosságok megjelenése óta. Mindenkiben felerősödött az emberi kapcsolatok, a húsvér találkozások iránti igény és tisztelet” – emelte ki a főtitkár.

Az FM-reggelit, létesítménygazdálkodási eseménysorozatot hat évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy előremutató és inspiráló előadásokkal találkozhasson időről-időre a szakma, a LEO-tagság.

A svédasztalos bőséges villásreggelit követően (…íme, a válasz a mit reggelizik a facility management szakember kérdésre) a szakmai délelőttön - a már kialakult jó gyakorlat alapján – három előadást követhettek végig a szakemberek.

Első előadást az ALTEO csoporthoz tartozó, ALTE-GO és Ügyvezető Igazgatója, Novotny Dénes tartotta a Költség- és energiahatékony elektromos autó töltésről az irodaházakban és társasházakban.

Második előadó  a GRUNDFOS Kompetencia Center Vezetője,  Geyer-Ehrenberg Szilveszter Zoltán volt, előadása  a Szivattyúk a HVAC rendszerek optimalizálásában címet viselte

Harmadik blokkot a GUARD CONTROL-tól Németh Attila Értékesítési Igazgató és Kéglné László Éva Műszaki Igazgató vezette, akik   Digitalizálja cége takarítási folyamatait! című előadásukban bemutatták Checking system digitális applikációjukat, melyet Tagvállalataink egy hónapig kipróbálhatnak. 

Fotók a rendezvényről:

_leo_reggeli_szept_003

_leo_reggeli_szept_005

_leo_reggeli_szept_006

_leo_reggeli_szept_013 (1)

_leo_reggeli_szept_017

_leo_reggeli_szept_019

_leo_reggeli_szept_020

_leo_reggeli_szept_024

_leo_reggeli_szept_026

_leo_reggeli_szept_029

_leo_reggeli_szept_036

_leo_reggeli_szept_039

_leo_reggeli_szept_042

_leo_reggeli_szept_045

_leo_reggeli_szept_049

_leo_reggeli_szept_029

_leo_reggeli_szept_053

_leo_reggeli_szept_055

_leo_reggeli_szept_070

_leo_reggeli_szept_074

_leo_reggeli_szept_078

_leo_reggeli_szept_080

_leo_reggeli_szept_092

Fotók: LEO

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.