FbPixel
Ingatlan

Szeptemberben nyit Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja

Szeptemberben nyit Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja

Az Etele Plaza. A használatbavételi engedély már megvan, a bérlők kezdhetik az üzletek kialakítását. A parkolást helymeghatározó és navigációs rendszer segíti majd.

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását – olvasható a fejlesztő honlapján. Buda legnagyobb bevásárlóközpontja 300 millió euró beruházási értékből, a Futureal fejlesztésében valósul meg. Az 55 000 négyzetméter bérbeadható területű épület idén szeptemberben nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a hatósági szabályoknak és a szakmai elvárásoknak mindenben megfelelt az épület, így a fejlesztő számára engedélyezték a használatbavételt, és megkezdődhet a beltér leglátványosabb fázisa, a hazai és nemzetközi bérlők üzleteinek végső kialakítása.

Helymeghatározó és navigációs rendszer segíti a parkolást

A 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruházzal, éttermekkel, kávézókkal, multiplex mozival, fitneszteremmel és gyermekjátszóházzal is találkozhatunk majd – ősztől. A pláza parkolójában közel 1300 parkolóhely áll a vásárlók rendelkezésére, amelyhez saját technológiák szerint kialakított helymeghatározó és navigációs rendszer segíti a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével. A bevásárlóközpont már a tervezési fázisban megszerezte a Breeam Very Good energiahatékonysági és környezettudatos minősítést.

Forrás, fotó: Futureal

fmbusiness.hu
466 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.