FbPixel
Ingatlan

Együttműködési megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési szerződést írt alá a Duna House (DH) és az OTP Ingatlanpont, amelynek köszönhetően a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaik esetében keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak – tudta meg az fmbusiness.hu. A DH oldalán található közlemény szerint hatékonyabb ügyfélkiszolgálást várnak a megállapodástól.

A két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak – írta az MTI-nek a két szervezet közös közleményben.

A két hálózat hasonló működési folyamatai, illetve minőségbiztosítási rendszerei teszik lehetővé a keresztértékesítési megállapodást.

220 ingatlaniroda, 2000 ingatlanértékesítő

Rámutattak, hogy az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést.

Kiemelték, hogy a hálózatok együttműködése az összesen csaknem 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált több tízezer ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget.

Pénzügyi háttérpartner

A Duna House az egyik legismertebb és az egyik legnagyobb országos ingatlanközvetítő hálózatként, az OTP Ingatlanpont pedig az egyik legnagyobb pénzügyi háttérpartner által működtetett szereplőként a magyarországi közvetítői piac két meghatározó szereplője, így a jövőbeli együttműködésük a teljes hazai piac hatékonyságát javíthatja, illetve a közvetítői munkát is átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára - olvasható a Duna House és az OTP Ingatlanpont közös közleményében.

A Duna House honlapján elérhető tájékoztatás szerint a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, országosan elérhető ingatlanközvetítő hálózatában több mint 1200 ingatlanértékesítő dolgozik. Az elejétől a végéig jelen vannak az értékesítés folyamatában, a Duna House nemzetközi pénzügyi hálózata, a Credipass pedig a hitel és lakástámogatás területén is segítséget ad az ügyfeleiknek.

Az OTP Ingatlanpont Kft. a honlapján közölte, hogy 2011-ben az OTP Bankcsoport tagjaként jött létre. Már több mint 800 ember alkotja az ingatlanközvetítői hálózatot, amely országszerte több, mint 90 irodán keresztül biztosít teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinek.

Forrás: dh.hu, MTI, fotó: illusztráció, havasjanosingatlan.hu

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.