FbPixel
Külföld

Csehországban is egyesíti erőit a Colliers és az Access4you

Csehországban is egyesíti erőit a Colliers és az Access4you

A magyar székhelyű Access4you is a nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég, a Colliers partnerévé vált, amely már jelentős portfólióval van jelen Közép- és Kelet-Közép-Európában – számolt be a legfrissebb fejleményekről az EuropaProperty.com. Az Access4you kimondottan akadálymentesítéshez és a speciális igényű emberek jóllétéhez kötődő minősítési rendszer, így velük kiegészülve a Colliers vezető szerepe az ESG területén még tovább erősödött.

Azzal, hogy a Colliers a Cseh Köztársaságban akkreditált Access4you-t tanúsító partnerként vette fel szolgáltatási portfóliójába, mindkét fél számára előnyös megállapodás született. A cég immár olyan célzott szolgáltatást képes nyújtani, amely segíti a speciális igényű és fogyatékkal élő embereket is abban, hogy jobban beilleszkedjenek a mindennapi üzleti életbe.

Ösztönző együttműködés az ESG célok eléréséért

Az Access4you célja az akadálymentesség előmozdítása azáltal, hogy a szervezeteket hiteles és részletes információszolgáltatásra, és az akadálymentesség fejlesztésére ösztönzik. A szervezet fókuszában az épített környezet értékelése áll a speciális mobilitási, látási, hallási és kognitív szükségletek figyelembevételével.

"Nagyon örülünk, hogy a Colliersben olyan partnerre találtunk, aki ugyanazokat az értékeket vallja, mint mi. Együtt szeretnénk segíteni a különböző méretű szervezeteket abban, hogy fenntartható, minden munkavállaló, ügyfél és vendég számára elérhető munkakörnyezetet alakítsanak ki" - mondta Berecz Balázs, az Access4you alapító, ügyvezető igazgatója.

A partnerséghez Tewfik Sabongui, a Colliers Czech Republic ügyvezető partnere azt is hozzátette, hogy külön örömmel tölti el őket az új kapcsolat, hiszen ennek köszönhetően tovább tudják bővíteni tevékenységi körüket, és ezáltal segítik ügyfeleiket az ESG céljaik elérésében. Most a fogyatékkal élő emberek igényei és a vállalati környezetbe való könnyebb beilleszkedésük kerülnek a középpontba. Sabongui hozzátette, hogy az elmúlt évtizedekben azt tapasztalta, hogy a legtöbb ingatlan pusztán a legalapvetőbb követelményeknek felelt meg, és csak nagyon kevés esetben fordítottak különös figyelmet a speciális igényű emberek megfelelő integrációjára. Ma már ennek változnia kell.

Határokon átívelő változás

Szerinte a holisztikus megközelítés és a jól átgondolt tervezés lehetővé teszi minden vállalkozás és alkalmazottai számára, hogy olyan ideális munkakörnyezetet hozzanak létre, amely az integrációra és a sokszínűségre épít, és hisz abban, hogy a Colliers és az Acces4you partnersége ehhez nagyban hozzájárul majd. Fontos, hogy ez az együttműködés a Cseh Köztársaságon kívül a Colliers további közép-kelet-európai irodájában is megvalósult, például Magyarországon és Romániában.

AMH
48 cikk