FbPixel
Ingatlan

Cloud IX Skybar - Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybárját

Cloud IX Skybar - Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybárját

Május 15-én ünnepélyes keretek között adták át a WING fejlesztésében megvalósult ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel extravagáns, panorámás, Cloud IX skybarját, így a szálloda a soft openinget követően immár teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit – tudta meg az fmbusiness.hu.

Az ibis&TRIBE Budapest Stadium a WING vegyesfunkciós fejlesztésében, a Liberty épületkomplexumban található, ahol az irodaterületek mellett, a Könyves Kálmán körúti szárny legfelső emeletén kapott helyet. A Liberty a körút és az Albert Flórián út kereszteződésénél helyezkedik el, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros délkeleti kapujában. Szomszédságában található a Groupama Aréna, a Telekom Campus, az MVM Dome és gyorsan elérhetőek további kulturális és sportlétesítmények, mint például a Művészetek Palotája, Nemzeti Színház vagy a Papp László Sportaréna.

Ibis és Tribe

A szálloda 332 szállodai szobát foglal magában, amelyeken az ibis és TRIBE márkák egyenlő arányban osztoznak: a jól ismert 3 csillagos ibis szemléletét tökéletesen kiegészítik a rendkívül sikeres 4 csillagos TRIBE innovatív megoldásai. Konferenciaközpontja 180 fő befogadására alkalmas 5 multifunkcionális rendezvényteremmel elérhető.

A Cloud IX Skybar nevéhez méltó módon, a Liberty kilencedik emeletén kapott helyet, ahonnan lenyűgöző panorámát kínál a városra. Az akár 120 fő befogadására alkalmas tetőbárt egyedi hangulatú belsőépítészete, kiemelkedő Food & Beverage kínálata és a TRIBE-signature koktélok teszik igazán különleges budapesti célponttá. A Cloud IX nemcsak a szállóvendégnek, hanem minden érdeklődő számára nyitva áll.

Magyarország első TRIBE hotelje

„Büszkék vagyunk arra, hogy itt valósult meg Magyarország első TRIBE hotelje, a komplexumban elhelyezkedő ibis&TRIBE Budapest Stadium, amely a decemberi nyitás óta töretlenül népszerű az utazó nagyközönség köreiben. Ezzel természetesen nem állunk meg a WING Hotel üzletágának fejlesztésében, 2025-ben érkezik a következő TRIBE hotel Magyarországra, aminek révén a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér egy újabb terminálkapcsolatú szállodával gazdagodik” – mondta a WING elnök-vezérigazgatója.

A Liberty az OTP Bank Nyrt. finanszírozásával valósult meg – olvasható a cg tájékoztatójában. Emellett mint energiahatékony, zöld ingatlan, felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok részére a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához – tudta meg az fmbusiness.hu.

Fotó: wing

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.