FbPixel
Külföld

Államfők, döntéshozók a cannes-i ingatlanszakmai kiállításon

Államfők, döntéshozók a cannes-i ingatlanszakmai kiállításon

Több mint 20 ezer érdeklődő, döntéshozó, az iparágat formáló és fejlesztő szakember lepi el a francia riviérát a napokban. Az FM Business helyszíni jelentése Cannes-ból, a MIPIM-ről, a Nemzetközi Ingatlanvásárról.

Március 12-én Cannes-ban megnyílt a MIPIM, a vezető nemzetközi ingatlan-, építőipari és ingatlanpiaci szakkiállítás. A világ első számú ingatlanszakmai kiállítása stratégiai találkozási pontot kínál a szektor legfontosabb döntéshozóinak, fejlesztőknek, befektetőknek, fejlesztési ügynökségeknek és helyi hatóságoknak, befektetési alapoknak, építőipari vállalatoknak, szolgáltató cégeknek.

MIPIM Nemzetközi Ingatlan kiállítás és konferencia Cannes FM Business

Találkozó, tudásmegosztás, lobbi Cannes-ban

A MIPIM a legújabb trendek bemutatásának és az iparági szakemberek találkozásának fontos helyszíne. A rendezvény a kapcsolatépítés, üzletkötés és az iparági újdonságok megismerése mellett fontos lehetőséget biztosít az ingatlanszakemberek számára a tudásmegosztásra és a szakmai tapasztalatok cseréjére.

FM Business - MIPIM Hungary stand

Néhány napig ezúttal nem a filmesektől, színészektől, rendezőktől hangos a francia riviéra, hanem az ingatlanipari szakemberektől. Mindezt megerősítette az a kép is, amely munkatársainkat fogadta a verőfényes Cannes-ban: már kora reggel hömpölygő tömeg araszolt a fesztivál- és kiállítási központ felé, hogy felvegye regisztrációját és bejusson a reggeltől estig egyszerre több mint 10 teremben folyó előadásokra, valamint a kiállításokra.

A helyszínen jelen van az fmbusiness.hu tudósítója is, a következő napokban további érdekességek és hírek olvashatók a cannes-i rendezvényről. 

fmbusiness.hu
466 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.