FbPixel
Jövő

Ahol a munkavállalók a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz igazíthatják

Ahol a munkavállalók a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz igazíthatják

Úttörő megoldást alkalmaz a B+N a bérhozzáférési piacon. Közép-Kelet-Európa piacvezető létesítményüzemeltetési szolgáltató az FM szektorban elsőként vezette be a Salarify Pay applikációt, amivel munkavállalói rugalmasan kezelhetik bérügyeiket.

A Salarify Pay applikációja napról napra méri a ledolgozott órákat és a hozzá kapcsolódó fizetést, így a munkáltató által meghatározott összeg bármikor, heti szinten elérhető a munkatársak számára. Így optimális megoldást nyújt hirtelen jelentkező kiadások esetén, vagy a hónap végén. Alkalmazásával a felhasználók tetszés szerint áttérhetnek a heti vagy kétheti fizetésre.

Személyre szabott fizetésnap

A munkavállalói létszámot tekintve a B+N lett a legnagyobb hazai felhasználója a rendszernek. Az alkalmazással a cég munkavállalói hóközben is hozzáférhetnek a már ledolgozott munkabérük egy részéhez, így a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz alakíthatják. Mindezt egyszerűen és gyorsan, az applikáción keresztül.

A facility management szektorban mindig is nagy volt a verseny a megfelelő munkaerőért. A munkavállalói juttatások itt kulcsszerepet játszanak a dolgozók toborzásában és megtartásában. Az anyagi szabadság és személyre szabhatóság biztosításával csökken a munkavállalókra nehezedő pénzügyi stressz, ezáltal nő a hatékonyságuk és lojalitásuk.

Növekvő elégedettség = csökkenő fluktuáció

„A mai világban minden cég számára komoly kihívás a munkaerő bevonzása és megtartása. Számunkra elsőrendű fontosságú, hogy továbbra is vonzó munkahely legyünk dolgozóink és potenciális munkatársaink számára. Az alkalmazás segítségével növeljük munkatársaink elégedettségét, csökkentjük a fluktuációt. Számos – e célt segítő – eljárásunk mellett ezért kötöttünk szerződést a Raiffeisen Bankkal és a Salarify-jal” – mondta Pallag Gábor, a B+N Referencia Zrt. HR Igazgatója. Hozzátette: „az applikáció kapcsolódik a társaság bérszámfejtő rendszeréhez, így napi szinten nyomon követjük, hogy mekkora összeg áll az adott dolgozó rendelkezésére.”

A szolgáltatást a cég nyújtja a dolgozóinak, ezért használatáért csak ő fizet. Minden adat titkosított, külső személy nem férhet hozzá. A Salarify Pay percek alatt elérhető a dolgozók számára: a regisztráció után az applikáció máris aktív.

„Nagyon örülünk neki, hogy a B+N, mint Magyarország egyik top foglalkoztatója csatlakozik a Salarify Pay platformhoz. Innovatív cégként így már nem csak az FM szektor fejlődését, de a hazai munkavállalók pénzügyi jóllétét is új eszközzel segítik.” – mondta Radák Bence, a Swipe ügyvezetője az együttműködésről.

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.