FbPixel
Épületüzemeltetés

A jövőt prezentálták a létesítménygazdálkodók találkozóján

A jövőt prezentálták a létesítménygazdálkodók találkozóján

A Létesítménygazdálkodók és Épületüzemeltetők Országos Szövetsége (LEO) idei első szakmai reggelije a jövőről szólt. Arról a jövőről, amit nem megálmodunk, hanem ami már itt van. A robotizációról és a megújuló energiáról.

Aki nem vesz tudomást arról, hogy a digitalizáció nem a jövő, hanem a jelen, az hátrányba kerül. Nagyjából ez lehetett a létesítménygazdálkodók első benyomása a Létesítménygazdálkodók és Épületüzemeltetők Országos Szövetsége rendezvényére érve.

A LEO márciusi szakmai reggelijén testközelből tapasztalhatták meg a facility mangerek és property managerek a jövőt, ugyanis robotok sertepertéltek, dolgoztak a jelenlévők között.

Bővül a LEO-tagság

Létesítménygazdálkodók reggelije - FM Business, fmbusiness.hu

A rendezvényen a LEO elnöksége köszöntötte az új tagokat, a fiREG, a KABINET FM és OTP Bank Nyrt. vállalatokat.

Megújuló energiapiac helyzete Magyarországon

Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója, a BCSDH elnöke a megújuló energiapiac helyzetéről, nehézségeiről és jövőjéről tartott átfogó előadást az FM és PM szakmai közönségnek.

A szakemberek bepillantást kaphattak az innovatív energetikai trendek, energiastratégia és az energiaszektor klímabarát átalakítása témákba. A prezentációt az fmbusiness.hu a szövetségtől megkapta, ide kattintva megtekinthető.

Robotika a létesítménygazdálkodók életében

leo_reggeli_prex_2023_03_093

Nagy sikert aratott a rendezvényen bemutatott PREXrobot, illetve a robotcsaládok jövőbemutató prezentációja, a társalapító, Bökönyi Zsolt előadásában.

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.