FbPixel
Ingatlan

A délkelet-európai régió legnagyobb tranzakciója mehetett végbe

A délkelet-európai régió legnagyobb tranzakciója mehetett végbe

Sajtóhírek szerint rekordba illő volt az, ami Belgrádban történt: tizenegy irodaházat vett Tiborcz alapkezelője Jellinek cégétől Belgrádban.

 

A hvg.hu értesülése szerint 11 prémium kategóriás irodaházat vett meg Tiborcz István érdekeltsége, a Diófa Alapkezelő a Jellinek Dániel érdekeltségébe tartozó Indotektől.

Mint írják, az ügyletben közreműködő szerb ingatlan-tanácsadó szerint ez volt a legnagyobb ilyen típusú egyedi tranzakció az egész délkelet-európai térségben.

122 ezer négyzetméter területű ingatlan cserélt gazdát

A tranzakcióval több mint 122 ezer négyzetméternyi területű ingatlan cserélt gazdát. Mint azt a hvg.hu-n keresztül az fmbusiness.hu megtudta: a tizenegy ingatlanból öt belgrádi üzleti parkban találhatók.

A két üzletember tenyérbecsapása nem újkeletű, Tiborcz és Jellinek régóta üzleti kapcsolatban állnak, a Gellért Szálló is kettejük biznisze volt, amely felújítás után Mandarin Oriental lesz – erről az fmbusiness.hu is nemrégiben írt.

fmbusiness.hu
465 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.