FbPixel
Ingatlan

Újabb irodaházátadó a Váci úti irodafolyosón

Újabb irodaházátadó a Váci úti irodafolyosón

Megnyitotta kapuit a svéd Skanska Nordic Light Trio irodaháza.

Sorra adják át a Váci úti irodafolyosón az irodaházakat. Nemrégiben számoltunk be az Agora Budapest Projektről, valamint a Balance Office Park projektről, és íme itt az újabb: a skandinávok Nordic Light irodakomplexuma.

14 000 négyzetméternyi bérterület, 223 parkolóhelyet biztosító mélygarázs, és 2 400 négyzetméteres parkosított kert.

A Nordic Light Trio egy új generációs intelligens épület. A Connected by Skanska rendszer intelligens szolgáltatásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy okostelefonjaikkal „kommunikáljanak az épülettel”. A virtuális fogadás funkció érintés nélküli érkezést tesz lehetővé a vendégek számára is, a látogatók meghívókat kapnak QR-kódokkal. A garázsban a rendszámfelismerés kényelmes és könnyed parkolási megoldást kínál. 

Az érintés nélküli funkciók lehetővé teszik a gyakran használt felületekkel való érintkezés elkerülését, és segítik a lehetséges járványkockázat-kezelést – áll a Skanska közleményében.

fmbusiness.hu
464 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.